Apa

Apa se poate manisfesta in vis in diferite forme cum ar fi:

Marea sau oceanul inseamna ca vei avea parte de dificultati sau iti vei schimba modul de a vedea viata.

Daca te visezi inotand, iar apa este linistita, atunci este semn ca ceva de bine ti se va intampla in viitor.

In cazul in care apa este agitata, cu valuri, inseamna ca vei trai momente de confuzie.

Raul simbolizeaza vitalitate si o evolutie favorabila a vietii. Daca inoti intr-un rau, atunci o sa traiesti schimbari pozitive, iar daca il privesti inseamana ca vei avea parte de multa liniste si nimic rau nu ti se va intampla.

Lacul evoca liniste si seninatate. Daca visezi ca traverseazi lacul cu o barca inseamana ca vei avansa repede si far probleme in ceea ce ti-ai propus; daca visezi o furtuna pe lac, atunci nu iti va merge prea bine in ziua urmatoare.

Piscina e simbolul unui spirit creativ care are nevoie de timp pentru a se relaxa si recrea. O piscina fara apa reprezinta un gol afectiv.

Ploaia inseamna ca ti se va intampla ceva nou in sens pozitiv, ea fiind cea care iti reinnoieste energiile benefice.

Horoscop zilnic Actualizat - Click pe zodia ta

Zodia, casele, ascendentul, toate iti dau cate un indiciu despre ce fel de om esti, dar si ce fel de om ai putea fi. Pentru ca fiecare semn are insusiri bune si insusiri proaste, calitati de care te poti folosi pentru a ascunde sau inmuia defectele. Defecte pe care le poti transforma in calitati ...
Se zice – si oricat de sceptic ai fi, nu te poti impiedica sa crezi, ca asezarea astrelor in ziua nasterii tale iti influienteaza felul de a fi si, implicit, viata.

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dictionar de Vise

Semnificatia viselor
Talmacirea viselor cand visezi:
Apa
Casa
Infidelitate

Moartea
Animale

 • Frecvent intalnita in vis, moartea nu inseamna ca ai o premonitie si ca cineva va muri, ci reprezinta transformarea, finalul a ceva si inceputul a ceva nou.

  Moartea ta inseamna ca o etapa din viata ta a luat sfarsit. Vei avea parte de mari schimbari si vei lasa trecutul in urma.

  Moartea cuiva drag reprezinta sfarsitul a ceva. Daca visezi ca ti-a murit un parinte, o ruda sau un prieten nu inseamna ca acestea vor avea probleme sau ca vor muri. In popor se spune ca respectivului „i-a murit moartea”, insa de fapt este vorba doar de incheierea unei etape din viata lor, in stransa legatura si cu viata ta.

 • Animalele apar foarte des in visele noastre, ele reprezentand universul instinctelor.

  Cainele simbolizeaza ajutorul primit la nevoie. De exemplu, daca te salveaza de la inec, atunci inseamna ca vei primi ajutor de la cineva din exterior pentru o situatie care ti se pare fara iesire. Cainele este un sprijin in fata pericolelor materiale.

  Daca in vis cainele devine agresiv, poate fi vorba de un dusman din anturajul tau, o persoana care iti vrea raul. Acesta este un avertisment pentru a fi atenta la cei din jur.

 • Este o alta tema des intalnita in vise.

  Amor cu alt barbat inseamna ori ca ai un erotism insuficient satisfacut in viata personala, ori ca vei traversa schimbari importante in viitor.
  Daca de exemplu, in vis iti apare seful, atunci schimbarile vor fi in plan profesional.

 • Este imaginea personalitatii si a identitatii tale.

  Daca visezi o casa frumoasa, mare si somptuoasa inseamana ca esti o persoana materialista. Aceasta poate fi un sentiment invers decat in viata reala.

  O casa mica, neingrijita sau abandonata indica nevoia ta de a te ocupa mai mult de tine. Interiorul casei releva viata ta interna.

  Un apartament mare exprima o viata interioara bogata, in schimb o garsoniera simbolizeaza o viata interioara limitata. Daca interiorul casei este plin cu mobila si diverse obiecte, atunci inseamna ca ai avut un trecut incarcat, plin de trairi pozitive dar si negative. Exteriorul casei ilustreaza abilitatile tale de socializare.