Care este numarul relatiei tale

Aduna numarul tau cu cel al partenerului pana cand cifra se reduce la una singura si descopera sansa relatiei voastre!

Exemplu de calcul: Daca esti nascut pe 25.12.1967 va avea numarul 9, dupa urmatoarea formula: 2+5+1+2+1+9+6+7=33=3+3=6. Numerele 11 si 22 sunt speciale, ele nu se vor reduce la un singur numar.

Numarul 1 - este o relatie pozitiva si pasionala, concentrata pe realizarea obiectivelor, dar pot exista si lupte pentru putere. Invatati sa faceti compromisuri!
Numarul 2 - un parteneriat practic si constructiv, in care familia si casa sunt pe primul loc. Imbina relatia cu relatiile externe, ca nu sunteti singuri pe lume!
Numarul 3 - o relatie vibranta, distractiva, cu o chimie puternica. Aveti grija sa comunicati cat mai mult si ca prietenia sa fie de baza!
Numarul 4 - este o relatie puternica, fizica, pe care ca puteti baza, desi uneori poate interveni rutina, asa ca nu uitati sa va distrati!
Numarul 5 - impartasiti multe experiente si sa ajutati reciproc sa va dezvoltati. Asteptarile nerealiste sau oboseala pot fi un obstacol.
Numarul 6 - o relatie de dragoste concentrata pe crearea unui camin pe care cei doi sa-l imparta. Incercati sa mentineti un echilibru intre inima si minte!
Numarul 7 - o uniune stimulatoare, bazata pe compatibilitate intelectuala, in care lectia de viata este sa inveti sa fii flexibil si rabdator.
Numarul 8 - succesul, securitatea financiara si legatura sexuala sunt obiectivele acestei perechi pasionale. Nu permiteti maniei sau lacomiei sa va influenteze!
Numarul 9 - este o legatura solida, karmica, in care va sincronizati fara efort. Secretul ar putea fi totusi un obstacol, asa ca exprimati-va liber!

Horoscop zilnic Actualizat - Click pe zodia ta

Zodia, casele, ascendentul, toate iti dau cate un indiciu despre ce fel de om esti, dar si ce fel de om ai putea fi. Pentru ca fiecare semn are insusiri bune si insusiri proaste, calitati de care te poti folosi pentru a ascunde sau inmuia defectele. Defecte pe care le poti transforma in calitati ...
Se zice – si oricat de sceptic ai fi, nu te poti impiedica sa crezi, ca asezarea astrelor in ziua nasterii tale iti influienteaza felul de a fi si, implicit, viata.

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dictionar de Vise

Semnificatia viselor
Talmacirea viselor cand visezi:
Apa
Casa
Infidelitate

Moartea
Animale