Ciclurile varstelor astrologice

Ciclurile varstelor astrologice cu Cele 14 etape cruciale din viata ta.
Astrologii au descoperit ca, de 14 ori de-a lungul vietii fiecaruia dintre noi, influienta planetelor de pe cerul astral este mai intensa decat de obicei. In aceste momente, ne intalnim cu destinul, iar viata ne provoaca sa ne autodepasim.

Periodic, planetele exercita asupra fiecaruia dintre noi, la intervale regulate, cand revenim la punctul si contextul astral in care au fost si momentul nasterii noastre, o influienta mai intensa decat de regula. Astrologii au observat ca fenomenul are loc cam pe la aceleasi varste pentru toata lumea. Atunci, unele astre se intalnesc pentru un rastimp scurt, accentuandu-si una alteia influienta. Astfel, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun si Axa Nodurilor Lunare isi reunesc parca energiile pentru a ne trezi la realitate, pentru a ne da un bobarnac sa inaintam, sa ne continuam viata si menirea, sa nu sucombam sub greutatea evenimentelor prin care trecem si sa evoluam sa sa ne implinim ca oameni.

1 - varsta afirmarii de sine de la 7 ani la 12 ani
Astrologii considera ca, pana la 7 ani, Luna este singurul astru al noptii care ne influienteaza cu adevarat. Si asta, pentru ca, pana la aceasta varsta, ritmul nostru de transformare este extrem de intens. Apoi, chiar cand implinim varsta de 7 ani, Uranus intra in joc, constiinta de sine isi face simtita prezenta pentru prima oara si lupta sa ne impuna in fata celorlalti. La varsta de 12 ani, Jupiter apare si el pe cerul copilului si-i accentueaza bucuria de a trai si de a se socializa.

2 - varsta iesirii din copilatrie de la 12 ani la 15 ani
La 14 ani, Uranus revine in punctul in care s-a situat la nastere si ne incita iarasi sa ne afirmam pe noi insine, chiar daca intampinam impotrivirea celor din jur, care considera ca deocamdata nu este cazul sa fim independenti. La 15 ani, Saturn isi face si el simtita prezenta, ne amplifica tendinta de a ne impotrivi ordinii impuse si sporeste potentialul de revolta sadit deja de Uranus. Tot el ne incita sa ne impotrivim legii prestabilite. Astrologii sustin ca de aceea un adolescent pune totul sub semnul indoielii, indiferent de riscul pe care acest lucru il implica.

3 - varsta majoratului de la 18 ani la 21 ani
Potrivita astrologilor, nu intamplator majoratul este stabilit intre 18 ani si 21 ani. La 18 ani, Axa Nodurilor Lunare revine pentru prima oara pe locul unde se afla in momentul nasterii si evidentiaza scopul vietii, motivul existentei noastre. Acum, este momentul in care deslusim si afirmam ce fel de viata sa avem, ce meserie sa urmam, cum sa traim. Peste trei ani, respectiv implinirea varstei de 21 ani, Uranus intra iarasi pe scena vietii noastre si anunta ca s-a incheiat o etapa si ca, de data asta, chiar trebuie sa ne afirmam si sa fim noi insine.

4 - varsta infloririi depline de la 24 ani la 28 ani
Jupiter, revenit in pozitia initiala din momentul nasterii, ne ajuta sa mergem inainte cu incredere, sa ne imbogatim afectiv, mintal si spiritual. Daca nu este asa inseamna ca exista disonante pe harta personala si ca ar fi bine sa indreptam lucrurile printr-un efort de vointa. Asta, cu atat mai mult cu cat, la 27 ani, isi face pentru prima oara aparitia, in toata forta sa de inceput, Neptun, daruindu-ne cu inspiratie, armonie, recunoasterea diminesiunii spirituale si dinamism. La 28 ani, Uranus ne cere sa ne afirmam inca o data personalitatea si unicitatea, asumandu-ne raspunderea pentru faptele noastre.

5 - varsta maturitatii 30 ani
Intre 29 si 31 ani, Saturn ne provoaca sa fim la inaltimea valorilor pe care le patroneaza, a cadrului in care este dator sa traiasca orice fiinta umana onesta. Este momentul cand renuntam la revolte adolescentine si iluzii copilaresti. De acum, participam la viata sociala, respectand fara sentimentul constrangerii regulile, si ne asumam responsabilitatile fata de ceilalati.

6 - varsta valorii depline 36 ani
Din punct de vedere astrologic, acum sau niciodata - este momentul propice sa ne demonstram valoarea si sa ne afirmam menirea. Si asta, pentru ca acum, ca si la 12 ani sau 24 ani, Jupiter ne sustine iarasi cu toate fortele, ne insufla vitalitatea, incredere si sansa. Tot acum, Axa Nodurilor Lunare incheie un al doilea ciclu si ne determina sa ne indeplinim vocatia si menirea karmica. De regula, momentul varstei 36 ani este cel al realizarilor profesionale si personale pe care le-am schitat la 18 ani, dar si al constientizarii drumului gresit si implicit al reorientarii spre directia dorita.

7 - varsta crizei de adult de la 41 ani la 45 ani
Din punct de vedere astrologic, acum suntem confruntati cu mai multe influiente astrale, deloc prietenoase. In primul rand, fix la 41 de ani, Neptun degaja o nenergie dizarmonica prin care ne altereaza perceptiile, creeaza confuzie si lipsa de luciditate. Tot acum, Uranus este mai mult decat prost dispus si ne insufla o mare dorinta de libertate si independenta, care se bate cap in cap cu obligatiile deja asumate. Saturn, revenit si el, ne impinge sa contestam toata ordinea din viata noastra - atat personala, cat si sociala.

8 - varsta multumirii de vine 48 ani
Acum, doar Jupiter face jocurile si e in plina forta. Aduce cu sine noroc si bucurie de viata, echilibru si armonie.

9 - varsta noilor proiecte de la 54 ani la 56 ani
Ei bine, se spune ca e perioada marilor impliniri. La 54 ani, Axa Nodurilor Lunare revine pentru a treia oara in pozitia pe care o ocupa la nastere. Inca o data menirea noastra devine principala preocupare. Dar, pentru ca viata profesionala este acum, pentru marea majoritate dintre noi, un lucru rezolvat, ne indepartam atentia spre noi orizonturi, cautam noi centre de interes. Pasiuni de care nu am avut timp sa ne ocupam, oameni noi, calatorii. Deloc intamplator acum, Neptun revine si el pe cerul nostru si ne aduce o stare de seninatate, o stare de bine profund, armonie si impacare cu lumea exterioara, ajutandu-ne chiar sa exploram aceasta dimensiune. Tot acum sau cel tarziu la 56 de ani, revine si Uranus si ne insufla energie constructiva. De data asta, ne vom simti liberi si descatusati de nevoia de revolta generata de dorinta de e ne impune.

10 - varsta stafetei de la 60 ani la 63 ani
Acum, Saturn revine pentru a doua oara si marcheaza un nou inceput. De aceea, nu putini oameni simt nevoia sa se pensioneze la vasta asta, pentru a-si didica timpul si energia ajutorarii altora. Iar primul gand se indreapta spre nepoti, cei ce continua linia genetica. In perioada asta, revin si Jupiter si Uranus. Primul ne insufla bucuria de a trai, iar ultimul, bucuria si sansa de a profita de autonomia castigata.

11 - vastra libertatii depline intre 70 ani si 72 ani
In mod cu totul neasteptat, trei planete incearca acum sa ne atraga atentia ca senzatia de oboseala si sentimentul lipsei de perspectiva, pe care multi bunici le incearca, sunt total gresite. Fix la 70 de ani, suntem in starea de spririt pe care am avut-o la 14 ani, cu diferenta ca abia acum avem sansa libertatii depline. Acum, in sfarsit, nu mai depindem de nimeni si de nimic. Suntem liberi sa facem ce ne dorim, in plus, avem incelepciunea sa nu facem ceea ce ne-ar dauna. La 72 de ani, Axa Nodurilor Lunare ne reaminteste menirea noastra pe acest pamant si ne incita sa gasim preocupari noi. Jupiter le sustine tot acum si insufla incredere si optimism.

12 - varsta experientei de viata intre 75 ani si 77 ani
Saturn incheie inca un ciclu, ne impune intrebari dificile si ne insufla indoieli privind calea pe care am urmat-o. Adeseori, ne putem simti obositi si demoralizati. Vrem sa facem multe, dar nu ne mai tin curelele. Norocul nostru e ca framantarile astea nu dureaza mult si ca, la 77 de ani, Uranus deschide poarta spre "varsta ratiunii celui cu experienta de viata". Acum, intelegem ca varsta nu e doar o neputinta fizica, ci si sansa de a dovedi ca nu am trait zadarnic.

13 - varsta corectarii greselilor 84 ani
Uranus revine exact in punctul in care era la nasterea noastra. Acum, depindem de felul in care am trait, am evoluat, am stiut sa apreciem tot ce ne-a adus viata. Daca am trait in armonie cu noi insine, vom fi scutiti de dizarmonii. Daca nu, se prea poate sa avem de infruntat un moment dificil, pana cand vom reusi sa ne constientizam greselile, doar ca sa le putem corecta. Ne ajuta si Jupiter, Marele Benefic, care vine sa ne netezeasca acum calea.

14 - vastra tuturor posibilitatilor 90 ani
Saturn revine pe cerul nostru asa cum a facut-o la 30 si la 60 ani, pentru inca o etapa de ....30 ani. Nu e deloc o exagerare, ci un fapt confirmat medical - s-a adeverit genetic ca omul este programat sa traiasca pana la varsta de 120 ani - asta, daca nu intervine vreun accindent sau vreo boala care sa intrerupa curgerea fireasca a ciclurilor. Mai ales ca acum revine Axa Nodurilor Lunare si ne propune noi inceputuri, pasiuni, innoiri.

Horoscop zilnic Actualizat - Click pe zodia ta

Zodia, casele, ascendentul, toate iti dau cate un indiciu despre ce fel de om esti, dar si ce fel de om ai putea fi. Pentru ca fiecare semn are insusiri bune si insusiri proaste, calitati de care te poti folosi pentru a ascunde sau inmuia defectele. Defecte pe care le poti transforma in calitati ...
Se zice – si oricat de sceptic ai fi, nu te poti impiedica sa crezi, ca asezarea astrelor in ziua nasterii tale iti influienteaza felul de a fi si, implicit, viata.

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dictionar de Vise

Semnificatia viselor
Talmacirea viselor cand visezi:
Apa
Casa
Infidelitate

Moartea
Animale