Definirea unui vis

Daca ar fi sa definim in termeni corecti un vis atunci ar trebui sa spunem despre acesta ca este o inlantuire de evenimente corelate cu imagini si sentimente pe care le traim in timp ce dormim. Nu as putea sa-ti spun cat de corecta este aceasta definitie din punct de vedere al psihologiei umane, insa eu consider ca alta mai buna nu exista pentru a explica mai usor unui necunoscator. Aceste vise au fost mereu un aspect intrigant si foarte multi intelepti care au trait de-a lungul secolelor s-au chinuit sa le afle menirea. Din epocile de mult apuse si pana in prezent chiar, oamenii considera aceste experiente din timpul somnului niste mesaje venite de la divinitate cu menirea de-ai avertiza asupra unor lucruri pozitive sau negative ce urmeaza sa li se intample.

Dupa cum aminteam anterior, oamenii au pus mereu un pret mare pe ce le-a transmis un vis, iar ca drept dovada avem Epopeea lui Ghilgames, o scriere veche in care o zeita a vremurilor preveste nasterea unui mare erou prin intermediul unui vis. Avand in vedere acest aspect putem fi siguri atunci cand afirmam ca visele au framantat intotdeauna omul si l-au facut sa-si puna o multime de intrebari.

Grecii care aveau o cultura impresionanta erau, de asemenea, pasionati de vise si credeau ca zeii le comunica prin intermediul lor ce este bine de facut si de ce ar trebui sa se fereasca. Mai mult decat atat, egiptenii erau la fel de framantati, iar astazi lumea continua sa puna accent mare pe ceea ce subinteleg din vise, avand in vedere ca psihologia are o cu totul alta parere.

Oricum ar fi si oricare ar fi adevarul tu esti singurul in masura sa crezi ceea ce vrei si sa faci ceea ce crezi ca este mai bine pentru tine, asadar invata despre vise, intereseaza-te si culege o cantitate cat mai mare de informatii pentru ca mai apoi sa-ti poti construi o parere solida bazate pe argumente puternice.

Horoscop zilnic Actualizat - Click pe zodia ta

Zodia, casele, ascendentul, toate iti dau cate un indiciu despre ce fel de om esti, dar si ce fel de om ai putea fi. Pentru ca fiecare semn are insusiri bune si insusiri proaste, calitati de care te poti folosi pentru a ascunde sau inmuia defectele. Defecte pe care le poti transforma in calitati ...
Se zice – si oricat de sceptic ai fi, nu te poti impiedica sa crezi, ca asezarea astrelor in ziua nasterii tale iti influienteaza felul de a fi si, implicit, viata.

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dictionar de Vise

Semnificatia viselor
Talmacirea viselor cand visezi:
Apa
Casa
Infidelitate

Moartea
Animale