Horoscop Generalitati pentru zodia Varsator

Nativul zodiei Varsator este extrem de multilateral. Amabil si prietenos, este de obicei bine dispus. Iubeste oamenii, este deschis si onest. Prietenia joaca un rol important in viata sa, cu cat il iubesc mai multi cu atat se simte mai bine. Saritor, te poti baza pe el, in caz de nevoie. Este atras de lucrurile speciale, neobisnuite, este interesat mai ales de realizarile tehnicii moderne si de stiinte. Indeplineste cu constiinciozitate tot ce si-a propus sau pentru ce si-a luat angajament. Indeplineste cu constiinciozitate tot ce si-a propus sau pentru ce si-a luat angajament. Lupta cu darzenie si perseverenta pentru realizari. Aspectul -aer il confera intelectualitate, interese spirituale si artistice, insa tot acestui fapt se datoreaza si felul sau optimist de-a percepe viata si atractia sa fata de complexitate si inedit. Dorinta sa de independenta este foarte puternica, tocmai de aceea nu-i place ierarhia, nu suporta barierele, ii place sa-si satisfaca doar propriile asteptari. Insista in special asupra libertatii personale.

Dragoste
Traditiile si normele sociale nu sunt importante pentru Varsator. Intotdeauna poate sa mai aduca culoare noua in relatii sale, extravaganta si ingeniozitatea sa insa deseori pun la incercare toleranta partenerului. Si in relatii simte nevoia ineditului, nu suporta cotidianul. Atat in dragoste cat si in casnicie prietenia este un factor de baza. Iubeste profund, si este caracterizat de fidelitatea zodiilor stabile. Daca ii este acordata libertatea de-a fi el insusi, devine cel mai amuzant si mai fidel partener cu putinta. Are nevoie de un partener care nu numai ca ii respecta independenta dar si tolereaza o parte din capricii. Multi dintre varsatori insa nu cauta sa aiba o relatie stabila tocmai pentru ca le-ar da prea multe batai de cap.

Munca
Pentru ca inventivitatea si creativitatea Varsatorului sa se dezvolte are nevoie de un loc de munca la care ii sunt oferite conditiile optime pentru acestea. Atmosfera armonica si libertatea relativa sunt absolut necesare pentru inventivitatea sa fie eliberata. In afara de acestea este mai importanta si prezenta oamenilor. Foarte inteligent si destept, invata repede. Poate fi un bun conducator, ca si sef asigura un cadru larg de desfasurare. Multe persoane din zodia Varsator devin inovatori, dar destul de des aleg si calea artelor, din randul lor apar multi scriitori buni, pictori, sculptori, actori si dansatori. Si printre pionerii aerului sunt multi Varsatori. I se portrivesc meseriile care au de-a face cu calculatorul, informatica.

Varsator 21 ianuarie - 20 februarie

Caracteristici zodia Varsator
Element definitoriu - Aer
Culori ale zodiei - nuantele de verde, albastru indigo
Zi favorabila - sambata
Piatra pretioasa - safir
Numere norocoase - 1 si 6
Floare - orhidee
Planeta dominanta - Uranus si Saturn

Varsatori celebri
Abraham Lincon
Charles Darwin
Mozart
Schubert
Galilei
John Travolta
Jules Verne
Paul Newman
James Dean
Charles Dickens
Iosif Sava

Horoscop zilnic Actualizat - Click pe zodia ta

Zodia, casele, ascendentul, toate iti dau cate un indiciu despre ce fel de om esti, dar si ce fel de om ai putea fi. Pentru ca fiecare semn are insusiri bune si insusiri proaste, calitati de care te poti folosi pentru a ascunde sau inmuia defectele. Defecte pe care le poti transforma in calitati ...
Se zice – si oricat de sceptic ai fi, nu te poti impiedica sa crezi, ca asezarea astrelor in ziua nasterii tale iti influienteaza felul de a fi si, implicit, viata.

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dictionar de Vise

Semnificatia viselor
Talmacirea viselor cand visezi:
Apa
Casa
Infidelitate

Moartea
Animale

 • Persoana nascuta in zodia Capricorn este foarte sensibila. Capricornul este amabil si prietenos in general, dar poate sa-si arate spinii spre a-si apara caracterul sau sensibil. Il caracterizeaza activitatea, ambitia puternica si dorinta de a conduce. Ca si semn al Pamantului la el se poate observa o lentoare, o fermitate si o perseverenta caracteristica.

 • Personalitate

 • Personalitate

 • Zodia VarsatorZodia Varsator- Zodie zilnic actualizata
  21 Ianuarie - 20 Februarie

  Horoscop Zilnic actualizat
  Nu lua in serios criticile care sosesc azi din toate partile, pentru ca s-ar putea sa nu fie rau intentionate, asa cum ti se pare. Daca tratezi cu umor replicile celor din jur, vei depasi mult mai usor momentele, pentru ca daca le pui la suflet, risti sa-ti strici toata ziua. Unii comenteaza ceea ce faci, dar fara a avea intentii negative, ci doar asa, de dragul conversatiei. Raspunde-le si tu lor cu aceeasi moneda, pentru ca nu are rost sa fii agresiv la cea mai banala replica la care ar merita doar sa razi.
  Horoscop oferit de www.acvaria.com
  Zodiile in folosul tau, defecte transformate in calitati pentru femei din zodia Varsator:

  Defectele: Femeia Varsator este critica, rece, calculata, malitioasa si foarte capricioasa. Se incapataneaza sa urmeze acelasi drum, chiar daca s-a dovedit gresit, doar din dorinta de a dovedi ca se poate descurca si fara ajutorul celorlalti. Si pana nu face cucuie de pragul de sus, nu recunoaste ca nu l-a vazut pe cel de jos.

  Transformate in calitati: Nu e usor sa-i gasesti calitati, decat daca iti doresti un partener de discutii elevate. Sau daca ai nevoie de un agent de comunicare. Stie sa comunice altora, dar nu prea stie sa comunice cu altii. Este foarte greu sa stai alaturi de ea, dar e perfect daca ai nevoie doar sa te reprezinte. Si nu o data criticile ei sunt bine venite, pentru ca ce-i al ei e al ei: are spirit de observatie.

  Piatra zodiacala pentru zodia Varsator este:Onix