Visele de noapte in general

La ora actuala, desi s-au facut destul de multe cercetari despre vise, nu exista o parere clara si acceptata de toata lumea in legatura cu aceste vise. De cand erai mic visai fel de fel de lucruri care erau direct proportionale cu gradul tau de cunostinte acumulate si atmosfera pe care le-ai trait la vremea respectiva. Spre exemplu noaptea iti visai familia, prietenii tai si diferite locuri in care te jucai, insa odata ce ai crescut aceste vise s-au diversificat si au inceput sa devina tot mai complexe.

In urma acestor aspecte pe care le-am enumerat

mai sus si fara nici o baza stiintifica in spate pot spune, ca o parere personala, ca visele sunt de fapt resturi ale imaginatiei noastre adanc ascunsa in subconstient. Practic, tot ceea ce ne marcheaza, ne framanta sau ne bucura se inradacineaza adanc in creierul nostru, iar noaptea, cand dormim, se manifesta sub forma unor vise.

Mai mult decat atat, eu cred ca noi ne putem controla visele pe deplin si ca starea respectiva este doar o transa. Nu de multe ori mi s-a intamplat sa visez, dar eu sa stiu ca dorm si ca ceea ce se intampla nu este de fapt o realitate, iar acest lucru s-a intamplat multora din noi, foarte probabil si tie. Ai observat vre-odata ca atunci cand dormi si ai un vis, dar te temi de un anumit lucru atunci nu scapi? Spre exemplu se intampla in vis ca vrei sa fugi, dar picioarele deveneau foarte grele si abia te puteai misca, deci de aici tragem concluzia ca tot ceea ce iti comanzi singur in vise se intampla in secunda urmatoare, este ca un univers constient al nostru, sau al creierului

Acestea fiind zise ramane sa judeci singur si sa-ti formezi o parere in functie de aceste aspecte enumerate mai sus precum si in functie de multe informatii relevante rezultate in urma studiilor stiintifice despre vise.

Pe langa vise, daca rasfoiesti acest site poti gasi multe articole interesante cum ar fi:

Horoscop general actualizat
Ghicitul in cafea
Horoscop dragoste azi
Calendarul viselor
Test de compatibilitate intre zodii

Horoscop zilnic Actualizat - Click pe zodia ta

Zodia, casele, ascendentul, toate iti dau cate un indiciu despre ce fel de om esti, dar si ce fel de om ai putea fi. Pentru ca fiecare semn are insusiri bune si insusiri proaste, calitati de care te poti folosi pentru a ascunde sau inmuia defectele. Defecte pe care le poti transforma in calitati ...
Se zice – si oricat de sceptic ai fi, nu te poti impiedica sa crezi, ca asezarea astrelor in ziua nasterii tale iti influienteaza felul de a fi si, implicit, viata.

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dictionar de Vise

Semnificatia viselor
Talmacirea viselor cand visezi:
Apa
Casa
Infidelitate

Moartea
Animale