Cristale Norocoase

Mesajul cristalelor norocoase

Acvamarinul, talismanul norocos al Scorpionului este si piatra aducatoare de noroc a celor din Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Balanta, Varsator si Pesti. Ajuta la intelegerea situatiilor complicate, la recunoasterea adevarului, la impacarea cuplurilor separate. Trebuie purtat in perioade de mari suferinte.

Cuartul roz sau Piatra iubirii pure, favorizeaza pe cele din Berbec, Taur, Gemeni, Fecioara, Balanta si sustine pentru orice tip de dragoste, prietenie si fericire. Aduce echilibru, liniste, toleranta si iertare. Balsam pentru sufletele indurerate, atrage oameni buni in jur si protejeaza indragostitii.

Piatra sangelui este recomandata in special celor din Berbec, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Pesti, dar amplifica pentru toate dragostea, prietenia si relatiile. Ajuta la gasirea raspunsului (daca tiio piatra in mana, inchizi ochii si pui intrebarea), atrage prosperitatea si castigul material.

Piatra lunii este pitara tuturor femeilor si simbolul norocului si al emotiilor, piatra iubirii si sperantei, piatra dorintelor implinite, piatra sacra care protejeaza noile inceputuri, schimbarile in viata, calatoriile, casnicia, copiii, destinul, cresterea, somnul. Ea o fereste pe purtatoarea sa cheltuie prea mult si-i poarta noroc la nastere.

Horoscop zilnic Actualizat - Click pe zodia ta

Zodia, casele, ascendentul, toate iti dau cate un indiciu despre ce fel de om esti, dar si ce fel de om ai putea fi. Pentru ca fiecare semn are insusiri bune si insusiri proaste, calitati de care te poti folosi pentru a ascunde sau inmuia defectele. Defecte pe care le poti transforma in calitati ...
Se zice – si oricat de sceptic ai fi, nu te poti impiedica sa crezi, ca asezarea astrelor in ziua nasterii tale iti influienteaza felul de a fi si, implicit, viata.

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dictionar de Vise

Semnificatia viselor
Talmacirea viselor cand visezi:
Apa
Casa
Infidelitate

Moartea
Animale