Infidelitatea

Este o alta tema des intalnita in vise.

Amor cu alt barbat inseamna ori ca ai un erotism insuficient satisfacut in viata personala, ori ca vei traversa schimbari importante in viitor.
Daca de exemplu, in vis iti apare seful, atunci schimbarile vor fi in plan profesional.

Flirt cu o vedeta, inseamna ca simti nevoia de recunoastere din partea celorlalti daca te visezi in bratele unui politician celebru sau ale lui Brad Pitt, de exemplu. Nu ai suficienta incredere in tine si in valoarea ta ca femeie.

Flirt cu un neconoscut arata ca vrei sa experimentezi in viata noi emotii, nu numai din punct de vedere efectiv, ci si profesional si social. Te plictisesti cu viata ta si si nevoie de riscuri ca sa-ti pui putin in miscare adrenalina.

Sot infidel inseamna ca nu te consideri o femeie capabila sa-ti retii sotul langa tine, nu ai deloc incredere in capacitatile tale feminine, in atractivitatea ta. Acest vis, deloc palcut, iti lasa un sentiment de frustrare si o usoara teama ca nu cumva chiar asa sa fie si in realitate.

Horoscop zilnic Actualizat - Click pe zodia ta

Zodia, casele, ascendentul, toate iti dau cate un indiciu despre ce fel de om esti, dar si ce fel de om ai putea fi. Pentru ca fiecare semn are insusiri bune si insusiri proaste, calitati de care te poti folosi pentru a ascunde sau inmuia defectele. Defecte pe care le poti transforma in calitati ...
Se zice – si oricat de sceptic ai fi, nu te poti impiedica sa crezi, ca asezarea astrelor in ziua nasterii tale iti influienteaza felul de a fi si, implicit, viata.

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dictionar de Vise

Semnificatia viselor
Talmacirea viselor cand visezi:
Apa
Casa
Infidelitate

Moartea
Animale

 • Frecvent intalnita in vis, moartea nu inseamna ca ai o premonitie si ca cineva va muri, ci reprezinta transformarea, finalul a ceva si inceputul a ceva nou.

  Moartea ta inseamna ca o etapa din viata ta a luat sfarsit. Vei avea parte de mari schimbari si vei lasa trecutul in urma.

  Moartea cuiva drag reprezinta sfarsitul a ceva. Daca visezi ca ti-a murit un parinte, o ruda sau un prieten nu inseamna ca acestea vor avea probleme sau ca vor muri. In popor se spune ca respectivului „i-a murit moartea”, insa de fapt este vorba doar de incheierea unei etape din viata lor, in stransa legatura si cu viata ta.

 • Apa se poate manisfesta in vis in diferite forme cum ar fi:

  Marea sau oceanul inseamna ca vei avea parte de dificultati sau iti vei schimba modul de a vedea viata.

  Daca te visezi inotand, iar apa este linistita, atunci este semn ca ceva de bine ti se va intampla in viitor.

  In cazul in care apa este agitata, cu valuri, inseamna ca vei trai momente de confuzie.

  Raul simbolizeaza vitalitate si o evolutie favorabila a vietii. Daca inoti intr-un rau, atunci o sa traiesti schimbari pozitive, iar daca il privesti inseamana ca vei avea parte de multa liniste si nimic rau nu ti se va intampla.

 • Este imaginea personalitatii si a identitatii tale.

  Daca visezi o casa frumoasa, mare si somptuoasa inseamana ca esti o persoana materialista. Aceasta poate fi un sentiment invers decat in viata reala.

  O casa mica, neingrijita sau abandonata indica nevoia ta de a te ocupa mai mult de tine. Interiorul casei releva viata ta interna.

  Un apartament mare exprima o viata interioara bogata, in schimb o garsoniera simbolizeaza o viata interioara limitata. Daca interiorul casei este plin cu mobila si diverse obiecte, atunci inseamna ca ai avut un trecut incarcat, plin de trairi pozitive dar si negative. Exteriorul casei ilustreaza abilitatile tale de socializare.

 • Interpretarea viselor este o adevarata arta in cultura populara, iar prin urmare fiecare individ care isi aduce aminte ce-a visat peste noapte poate cauta pe internet in dictionarele de vise o interpretare mai mult sau mai putin corecta.