Infidelitatea

Este o alta tema des intalnita in vise.

Amor cu alt barbat inseamna ori ca ai un erotism insuficient satisfacut in viata personala, ori ca vei traversa schimbari importante in viitor.
Daca de exemplu, in vis iti apare seful, atunci schimbarile vor fi in plan profesional.

Flirt cu o vedeta, inseamna ca simti nevoia de recunoastere din partea celorlalti daca te visezi in bratele unui politician celebru sau ale lui Brad Pitt, de exemplu. Nu ai suficienta incredere in tine si in valoarea ta ca femeie.

Flirt cu un neconoscut arata ca vrei sa experimentezi in viata noi emotii, nu numai din punct de vedere efectiv, ci si profesional si social. Te plictisesti cu viata ta si si nevoie de riscuri ca sa-ti pui putin in miscare adrenalina.

Sot infidel inseamna ca nu te consideri o femeie capabila sa-ti retii sotul langa tine, nu ai deloc incredere in capacitatile tale feminine, in atractivitatea ta. Acest vis, deloc palcut, iti lasa un sentiment de frustrare si o usoara teama ca nu cumva chiar asa sa fie si in realitate.

Horoscop zilnic Actualizat - Click pe zodia ta

Zodia, casele, ascendentul, toate iti dau cate un indiciu despre ce fel de om esti, dar si ce fel de om ai putea fi. Pentru ca fiecare semn are insusiri bune si insusiri proaste, calitati de care te poti folosi pentru a ascunde sau inmuia defectele. Defecte pe care le poti transforma in calitati ...
Se zice – si oricat de sceptic ai fi, nu te poti impiedica sa crezi, ca asezarea astrelor in ziua nasterii tale iti influienteaza felul de a fi si, implicit, viata.

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dictionar de Vise

Semnificatia viselor
Talmacirea viselor cand visezi:
Apa
Casa
Infidelitate

Moartea
Animale