Horoscop Indian - Kanya/Fecioara

Horoscop Indian Kanya 18 septembrie - 17 octombrie Horoscop pentru femei. Latura ta pozitiva este sub influienta albinei. Ca peste tot in lume, harnicia, fecunditatea si spiritul de echipa al albinei nu atrag decat admiratie si respect. Nici ca nu se poate alfel cand ai in fata ta o lucratoare neobosita, dedicata familiei si copiilor, pentru fericirea carora nimic nu este greu. Cand esti sub influienta ei, ai toate atuurile de partea ta ca sa reusesti.

Latura ta negativa este sub influienta broastei testoase. Lenta, neindemanatica si ezitanta, testoasase ascunde sub carapace la cel mai mic pericol. Cand prea conducerea asupra ta, nu te mai simti in apele tale, parca tot ce te inconjoara te copleseste, devii anxioasa pana la nevrotica si esti timorata. Si, in loc sa actionezi, te lasi coplesita de nelinisti.

Ce te asteapta?
In toata aceasta perioada pana la sfarsitul anului te vei simti minunat acasa la tine, alaturi de cei dragi. In afara casei in schimb, vei avea senzatia ca toti si totul iti este ostil. Incearca sa nu te penichezi si sa analizezi lucrurile la rece!

Horoscop zilnic Actualizat - Click pe zodia ta

Zodia, casele, ascendentul, toate iti dau cate un indiciu despre ce fel de om esti, dar si ce fel de om ai putea fi. Pentru ca fiecare semn are insusiri bune si insusiri proaste, calitati de care te poti folosi pentru a ascunde sau inmuia defectele. Defecte pe care le poti transforma in calitati ...
Se zice – si oricat de sceptic ai fi, nu te poti impiedica sa crezi, ca asezarea astrelor in ziua nasterii tale iti influienteaza felul de a fi si, implicit, viata.

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dictionar de Vise

Semnificatia viselor
Talmacirea viselor cand visezi:
Apa
Casa
Infidelitate

Moartea
Animale