Horoscop Indian - Karka/Rac

Horoscop Indian Karka 17 iulie - 17 august Horoscop pentru femei. Latura ta pozitiva este sub influienta gazelei. Fiind agila si descurcareata, gazela traieste nestingherita in savanele si padurile Indiei, fiind asociata cu bucuria de a trai si usurinta de a se descurca in viata. Muza absoluta pentru artisti, gazela este pentru ei adevaratul izvor al inspiratiei. Sub influienta ei devii subtil, sensibila, capabila sa resimti toate emotiile vietii.

Latura ta negativa este sub influienta racului. Desi carapacea si clestii lui il apara de orice agresiune venita din exterior, pe neasteptate el poate oricand sa rupa orice legatura cu lumea si cu cei din jur. Inchis intre zidurile proprii, racul se scufunda incet si sigur in pesimism. Asa ca de fiecare data cand te izolezi si te lasi coplesita de ganduri negre, esti sub influienta racului.

Ce te asteapta?
Coada Dragonului este semnul tau natural, si in ultima parte a anului, amintirile te vor coplesi. Este deci momentul sa-ti analizezi suferunteletrecute, sa le uiti pentru totdeauna su sa devii o adevarata gazela.

Horoscop zilnic Actualizat - Click pe zodia ta

Zodia, casele, ascendentul, toate iti dau cate un indiciu despre ce fel de om esti, dar si ce fel de om ai putea fi. Pentru ca fiecare semn are insusiri bune si insusiri proaste, calitati de care te poti folosi pentru a ascunde sau inmuia defectele. Defecte pe care le poti transforma in calitati ...
Se zice – si oricat de sceptic ai fi, nu te poti impiedica sa crezi, ca asezarea astrelor in ziua nasterii tale iti influienteaza felul de a fi si, implicit, viata.

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dictionar de Vise

Semnificatia viselor
Talmacirea viselor cand visezi:
Apa
Casa
Infidelitate

Moartea
Animale