Leu - Horoscopul Casniciilor

23.07-22.08 – Leu Horoscop in casnicie

Barbatul Leu cauata – si gaseste – toate satisfactiile in munca. Face totul sa nu lipseasca nimic necesar din caminul sau si ii place sa i se spuna „tata”, captand atentia fiilor. Exista cazuri de Lei care isi schimba partenerele foarte des, preferandu-le pe cele elegante, rezistente la critici, dar exista si Lei care se dedica vietii matrimoniale traditionale.

Femeia Leu este sotia ideala pentru un barbat cu funcii inalte. Ii plac cadourile costisitoare si florile scumpe, nu suporta mizeria si privatiunile. Nu este o femeie casnica si va refuza intotdeauna sa faca munci umile. Pasionala, va fi fidela partenerului potrivit, care nu va trebui niciodata si sub nici o forma sa incerce sa o subordoneze.

Face casa buna cu: Varsatorul si Sagetatorul sau orice persoana cu ascendentul in aceste zodii.

Horoscop zilnic Actualizat - Click pe zodia ta

Zodia, casele, ascendentul, toate iti dau cate un indiciu despre ce fel de om esti, dar si ce fel de om ai putea fi. Pentru ca fiecare semn are insusiri bune si insusiri proaste, calitati de care te poti folosi pentru a ascunde sau inmuia defectele. Defecte pe care le poti transforma in calitati ...
Se zice – si oricat de sceptic ai fi, nu te poti impiedica sa crezi, ca asezarea astrelor in ziua nasterii tale iti influienteaza felul de a fi si, implicit, viata.

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dictionar de Vise

Semnificatia viselor
Talmacirea viselor cand visezi:
Apa
Casa
Infidelitate

Moartea
Animale