Animale

Animalele apar foarte des in visele noastre, ele reprezentand universul instinctelor.

Cainele simbolizeaza ajutorul primit la nevoie. De exemplu, daca te salveaza de la inec, atunci inseamna ca vei primi ajutor de la cineva din exterior pentru o situatie care ti se pare fara iesire. Cainele este un sprijin in fata pericolelor materiale.

Daca in vis cainele devine agresiv, poate fi vorba de un dusman din anturajul tau, o persoana care iti vrea raul. Acesta este un avertisment pentru a fi atenta la cei din jur.

Pisica reprezinta confortul si securitatea interioara. Pisica neagra aparuta te atentioneaza ca ceva rau urmeaza sa se intample in viata ta, pisica alba este semnul binelui, iar pisica moarta inseamna boala.

Calul este un simbolul libertatii, al dorintei de a trai totul cu intensitate maxima. Totusi atentie la accidente.
Sarpele reprezinta dorinta de a cunoaste. Vei afla noutati a doua zi.

Vaca ilustreaza forta, rezistenta si valoarea. Reprezinta un sprijin pentru perioadele dificile. Vacutele albe inseamna fertilitate, aratand perioada propice pentru a face copii.

Porumbeii sunt un nou inceput. Grijile si ce a fost urat in viata ta au trecut si de acum in colo vei fericita.

Horoscop zilnic Actualizat - Click pe zodia ta

Zodia, casele, ascendentul, toate iti dau cate un indiciu despre ce fel de om esti, dar si ce fel de om ai putea fi. Pentru ca fiecare semn are insusiri bune si insusiri proaste, calitati de care te poti folosi pentru a ascunde sau inmuia defectele. Defecte pe care le poti transforma in calitati ...
Se zice – si oricat de sceptic ai fi, nu te poti impiedica sa crezi, ca asezarea astrelor in ziua nasterii tale iti influienteaza felul de a fi si, implicit, viata.

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dictionar de Vise

Semnificatia viselor
Talmacirea viselor cand visezi:
Apa
Casa
Infidelitate

Moartea
Animale