Plante Magice

Plante ce poate purta noroc

Floarea care iti poarta noroc

Zodia in care te-ai nascut poate spune multe despre tine, dar si ziua de nastere. Fiecarei zi ii corespunde o floare. Afla care este floarea ta, ce-ti prevesteste ea despre anoptimpul cald, dar si cum te poti bucura de ea cat mai mult timp, ingrijind-o ca la carte.

Floarea – soarelui
Daca esti nascut pe 1,10,19,28

Protejeazate de spiritele rele

Plante care te poate te proteja de spiritele rele.

Frunze de dafin. Daca pui in fiecare colt al casei cate o frunza de dafin, se spune ca atat locuinta, cat si persoanele care stau in ea vor fi pazite de fortele rele. Daca porti cu tine o frunza de dafin, te protejeaza de vraji.

Pentru sanatate, dragoste si noroc

25 de plante magice pentru sanatate, dragoste si noroc

Vrei si bani, si dragoste. Vrei sa te bucuri de sanatate si sa ai noroc. Si mai vrei sa tii departe de casa ta blestemele si spiritele rele. Fiindca si noi ne dorim asta, am cules de la batrane cele mai utile retete si sfaturi despre plantele magice care te pot ajuta sa fii fericita.

Pentru dragoste si putere de seductie.

Horoscop zilnic Actualizat - Click pe zodia ta

Zodia, casele, ascendentul, toate iti dau cate un indiciu despre ce fel de om esti, dar si ce fel de om ai putea fi. Pentru ca fiecare semn are insusiri bune si insusiri proaste, calitati de care te poti folosi pentru a ascunde sau inmuia defectele. Defecte pe care le poti transforma in calitati ...
Se zice – si oricat de sceptic ai fi, nu te poti impiedica sa crezi, ca asezarea astrelor in ziua nasterii tale iti influienteaza felul de a fi si, implicit, viata.

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dictionar de Vise

Semnificatia viselor
Talmacirea viselor cand visezi:
Apa
Casa
Infidelitate

Moartea
Animale

Emite conţinut