Terapii

Aromaterapii si zodii

O dieta perfecta pentru zodia ta

Potrivit legii corespondentelor in natura, fiecarui semn zodiacal si fiecarei planete le corespund anumite parti ale organismului uman, in functie de capacitatea pe care o au de a influienta/vindeca afectiuni si delegrari de functionare.
Rolul astrologiei medicale este tocmai de a ne informa (pornid de la predispozitiile natale ale ficaruia dintre noi, rezultate din configuratiile pe care planetele le-au facut in momentul nasterii noastre) despre ceea ce trebuie sa mancam ca sa ne fie bine in general.
De aceea, primul indiciu

Aromaterapia si zodiile

Aromaterapie nu inseamana doar aprinderea unor lumanari parfumate in camera in care stam. Corpul nostru este deosebit de receptiv la esentele aromate.

Mirosul este unul dintre cele mai puternice simturi si de foarte multe ori ne ajuta sa ne vindecam fara sa stim cat de mult am fost ajutati de o aroma. Mai nou, studiile unor cercetatori au dovedit ca aromaterapia controleaza apetitul, ajuta la slabit, dar si in mentinerea greutatii. Un motiv in plus pentru a nu trece nepasatoare prin dreptul magazinelor cu sticlute miraculoase.

Horoscop zilnic Actualizat - Click pe zodia ta

Zodia, casele, ascendentul, toate iti dau cate un indiciu despre ce fel de om esti, dar si ce fel de om ai putea fi. Pentru ca fiecare semn are insusiri bune si insusiri proaste, calitati de care te poti folosi pentru a ascunde sau inmuia defectele. Defecte pe care le poti transforma in calitati ...
Se zice – si oricat de sceptic ai fi, nu te poti impiedica sa crezi, ca asezarea astrelor in ziua nasterii tale iti influienteaza felul de a fi si, implicit, viata.

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dictionar de Vise

Semnificatia viselor
Talmacirea viselor cand visezi:
Apa
Casa
Infidelitate

Moartea
Animale

Emite conţinut