Balanta - Horoscopul Casniciilor

23.09-22.10 – Balanta Horoscopul in casnicie

Barbatul Balanta prefera femeile puternice, pe care le considera de bunavoie sefi ai familiei, evitand orice conflict ori tensiune. Este impaciutor prin natura sa, dar fidelitatea nu este punctul lui forte, colectionand aventuri sentimentale ca activitati recreative, care insa nu pun in pericol familia. Este cam lenes si nu poate fi stimulat decat prin activitati sportive.

Femeia Balanta este frumoasa, bine proportionata, mai ales daca are ascendentul in Balanta, Leu sau Taur. Stilul ei este caracterizat de gratie si eleganta, ceea ce atrage interesul barbatilor, dezamagiti ulterior de lipsa de substanta a relatiei. Va tine casa in ordine si din cand in cand va muta mobila, cautand cel mai frumos aranjament. Daca este izolata din cauza geloziei partenerului poate deveni adulterina.

Face casa buna cu: Berbecul si Varsatorul sau orice persoana cu ascendetul in aceste zodii.

Horoscop zilnic Actualizat - Click pe zodia ta

Zodia, casele, ascendentul, toate iti dau cate un indiciu despre ce fel de om esti, dar si ce fel de om ai putea fi. Pentru ca fiecare semn are insusiri bune si insusiri proaste, calitati de care te poti folosi pentru a ascunde sau inmuia defectele. Defecte pe care le poti transforma in calitati ...
Se zice – si oricat de sceptic ai fi, nu te poti impiedica sa crezi, ca asezarea astrelor in ziua nasterii tale iti influienteaza felul de a fi si, implicit, viata.

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dictionar de Vise

Semnificatia viselor
Talmacirea viselor cand visezi:
Apa
Casa
Infidelitate

Moartea
Animale