Totul despre talmacirea unui vis

Un vis este adesea considerat mijlocul cel mai bun de comunicare intre sufletul unui om si constiinta lui ca parte separata ce se ocupa de toate activitatile zilnice. De obicei, multi sunt de parere ca sufletul comunica prin intermediul sentimentelor si a starilor generale, insa starea de visare este o alta modalitate excelenta. Ca drept dovada a importantei pe care oamenii au dat-o viselor amintim despre marile popoare civilizate precum Babilonienii sau Egiptenii care s-au ocupat intens de acest domeniu. Mai mult decat atat, in vremurile de mult apuse oamenii erau in stransa legatura cu divinitatile si aproape fiecare dintre ei considera un vis ca o lege de respectat pentru a le fi bine in viata si a trece de toate problemele.

Locul din care visele provin este o necunoscuta in cultura populara, desi din punct de vedere stiintific s-au demonstrat unele aspecte destul de interesante. Atunci cand ne amintim un vis care a reusit sa ne impresioneze intr-o oarecare masura este bine sa incercam sa-i descifram tainele si sa vedem cam ce-a vrut sa ne spuna acesta.

De foarte multe ori, in urma unor evenimente si planuri pe care le-au visat in timpul noptii, oameni obisnuiti au reusit sa construiasca lucruri impresionante sau sa descopere adevarate comori si avand in vedere acest lucru stam si ne intrebam de unde oare au provenit toate acele informatii? In mod sigur nu din propriul creier, deoarece daca ar fi avut astfel de informatii mai din timp probabil ca le-ar fi valorificat in timp util, deci de aici reiese un oarecare misticism pe care nu-l putem trece cu vederea.

In final putem face o corelatie puternica a viselor cu starea noastra generala de sanatate, in special cea psihica, cu toate framantarile noastre si mai presus de toate cu o legatura stransa a divinitatii.

Horoscop zilnic Actualizat - Click pe zodia ta

Zodia, casele, ascendentul, toate iti dau cate un indiciu despre ce fel de om esti, dar si ce fel de om ai putea fi. Pentru ca fiecare semn are insusiri bune si insusiri proaste, calitati de care te poti folosi pentru a ascunde sau inmuia defectele. Defecte pe care le poti transforma in calitati ...
Se zice – si oricat de sceptic ai fi, nu te poti impiedica sa crezi, ca asezarea astrelor in ziua nasterii tale iti influienteaza felul de a fi si, implicit, viata.

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dictionar de Vise

Semnificatia viselor
Talmacirea viselor cand visezi:
Apa
Casa
Infidelitate

Moartea
Animale

  • Daca ar fi sa definim in termeni corecti un vis atunci ar trebui sa spunem despre acesta ca este o inlantuire de evenimente corelate cu imagini si sentimente pe care le traim in timp ce dormim. Nu as putea sa-ti spun cat de corecta este aceasta definitie din punct de vedere al psihologiei umane, insa eu consider ca alta mai buna nu exista pentru a explica mai usor unui necunoscator. Aceste vise au fost mereu un aspect intrigant si foarte multi intelepti care au trait de-a lungul secolelor s-au chinuit sa le afle menirea. Din epocile de mult apuse si pana in prezent chiar, oamenii considera aceste experiente din timpul somnului niste mesaje venite de la divinitate cu menirea de-ai avertiza asupra unor lucruri pozitive sau negative ce urmeaza sa li se intample.

  • Interpretarea viselor este o adevarata arta in cultura populara, iar prin urmare fiecare individ care isi aduce aminte ce-a visat peste noapte poate cauta pe internet in dictionarele de vise o interpretare mai mult sau mai putin corecta.

  • La ora actuala, desi s-au facut destul de multe cercetari despre vise, nu exista o parere clara si acceptata de toata lumea in legatura cu aceste vise. De cand erai mic visai fel de fel de lucruri care erau direct proportionale cu gradul tau de cunostinte acumulate si atmosfera pe care le-ai trait la vremea respectiva. Spre exemplu noaptea iti visai familia, prietenii tai si diferite locuri in care te jucai, insa odata ce ai crescut aceste vise s-au diversificat si au inceput sa devina tot mai complexe.

    In urma acestor aspecte pe care le-am enumerat

  • Horoscopul zilnic este o parte importanta din vietile multor oameni, astfel ca dis-de-dimineata ei incep cu asemenea informatii. Fie ca vorbim de prevestiri sau de inspiratie, un horoscop zilnic are menirea de a ghida pasii celui caruia ii este adresat de-a lungul zilei.