Totul despre talmacirea unui vis

Un vis este adesea considerat mijlocul cel mai bun de comunicare intre sufletul unui om si constiinta lui ca parte separata ce se ocupa de toate activitatile zilnice. De obicei, multi sunt de parere ca sufletul comunica prin intermediul sentimentelor si a starilor generale, insa starea de visare este o alta modalitate excelenta. Ca drept dovada a importantei pe care oamenii au dat-o viselor amintim despre marile popoare civilizate precum Babilonienii sau Egiptenii care s-au ocupat intens de acest domeniu. Mai mult decat atat, in vremurile de mult apuse oamenii erau in stransa legatura cu divinitatile si aproape fiecare dintre ei considera un vis ca o lege de respectat pentru a le fi bine in viata si a trece de toate problemele.

Locul din care visele provin este o necunoscuta in cultura populara, desi din punct de vedere stiintific s-au demonstrat unele aspecte destul de interesante. Atunci cand ne amintim un vis care a reusit sa ne impresioneze intr-o oarecare masura este bine sa incercam sa-i descifram tainele si sa vedem cam ce-a vrut sa ne spuna acesta.

De foarte multe ori, in urma unor evenimente si planuri pe care le-au visat in timpul noptii, oameni obisnuiti au reusit sa construiasca lucruri impresionante sau sa descopere adevarate comori si avand in vedere acest lucru stam si ne intrebam de unde oare au provenit toate acele informatii? In mod sigur nu din propriul creier, deoarece daca ar fi avut astfel de informatii mai din timp probabil ca le-ar fi valorificat in timp util, deci de aici reiese un oarecare misticism pe care nu-l putem trece cu vederea.

In final putem face o corelatie puternica a viselor cu starea noastra generala de sanatate, in special cea psihica, cu toate framantarile noastre si mai presus de toate cu o legatura stransa a divinitatii.

Horoscop zilnic Actualizat - Click pe zodia ta

Zodia, casele, ascendentul, toate iti dau cate un indiciu despre ce fel de om esti, dar si ce fel de om ai putea fi. Pentru ca fiecare semn are insusiri bune si insusiri proaste, calitati de care te poti folosi pentru a ascunde sau inmuia defectele. Defecte pe care le poti transforma in calitati ...
Se zice – si oricat de sceptic ai fi, nu te poti impiedica sa crezi, ca asezarea astrelor in ziua nasterii tale iti influienteaza felul de a fi si, implicit, viata.

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dictionar de Vise

Semnificatia viselor
Talmacirea viselor cand visezi:
Apa
Casa
Infidelitate

Moartea
Animale