Horoscop Indian - Tula/Balanta

Horoscop Indian Tula 18 octombrie - 16 noiembrie Horoscop pentru femei. Latura ta pozitiva este sub influenta ganesh. Divinitate specifica mitologiei hinduse, zeu al tuturor divinitatilor in cultutra indiana, el simbolizeaza cunoasterea, intelepciunea, eruditia, prudenta. De aceea Ganesh este si patronul spiritual al celor care invata si cerceteaza. Sub influienta lui devii performanta in tot ce intreprinzi si acumulezi succes.

Latura ta negativa este sub influienta lui ouroboros. O alta divinitate mitologica, reprezentata de un sarpe care isi inghite coada. El reprezinta repetarea vesnica, lipsa oricarei evolutii, greutatea de a te extrage cotidianului, de a evolua. Ouroboros te stapaneste din momentul in care nu mai esti in stare sa depasesti o suparare, o frustrare, o neliniste.

Ce te asteapta?
Pana la sfarsitul anului, Uranus, planeta inventivitatii si evolutiei va avea un impact major asupra ta. Cu ajutorul lui vei avea sustinerea si nu vei mai fi in pericol sa bati pasul pe loc, chiar daca te va influienta Ouroboros.

Horoscop zilnic Actualizat - Click pe zodia ta

Zodia, casele, ascendentul, toate iti dau cate un indiciu despre ce fel de om esti, dar si ce fel de om ai putea fi. Pentru ca fiecare semn are insusiri bune si insusiri proaste, calitati de care te poti folosi pentru a ascunde sau inmuia defectele. Defecte pe care le poti transforma in calitati ...
Se zice – si oricat de sceptic ai fi, nu te poti impiedica sa crezi, ca asezarea astrelor in ziua nasterii tale iti influienteaza felul de a fi si, implicit, viata.

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dictionar de Vise

Semnificatia viselor
Talmacirea viselor cand visezi:
Apa
Casa
Infidelitate

Moartea
Animale

  • Horoscopul Indian Dhanu 17 decembrie - 14 ianuarie Horoscop pentru femei. Latura ta pozitiva este sub influineta licornului. Acest animal mitologic inflacareaza imaginatia oamenilor de multe secole. Alb, stralucitor si pur, licornul reprezinta incarnarea luminii divine si simbolizeaza cautarea intelepciunii.

  • Horoscop Indian Kanya 18 septembrie - 17 octombrie Horoscop pentru femei. Latura ta pozitiva este sub influienta albinei. Ca peste tot in lume, harnicia, fecunditatea si spiritul de echipa al albinei nu atrag decat admiratie si respect. Nici ca nu se poate alfel cand ai in fata ta o lucratoare neobosita, dedicata familiei si copiilor, pentru fericirea carora nimic nu este greu.

  • Horoscop Indian Karka 17 iulie - 17 august Horoscop pentru femei. Latura ta pozitiva este sub influienta gazelei. Fiind agila si descurcareata, gazela traieste nestingherita in savanele si padurile Indiei, fiind asociata cu bucuria de a trai si usurinta de a se descurca in viata. Muza absoluta pentru artisti, gazela este pentru ei adevaratul izvor al inspiratiei.

  • Horoscop Indian Mithuna 16 iunie - 16 iulie Horoscop pentru femei. Latura ta pozitiva este sub influienta calului alb. Este calul luminii, simbolul Soarelui, al elocventei si elevarii spirituale care adesea naste vizionari.