Horoscop Indian - Vrishabha/Taur

Horoscop Indian Vrishbha 15 mai - 15 iunie - Horoscop pentru femei. Latura ta pozitiva este sub influineta bivolului. In India, bivolul este astazi inca la mare cinste. Cu el, oamenii lucreaza pamantul, iar bivolitele le furnizeaza laptele de consum. Bivolu este un animal util, respectat si admirat pentru calmul, puterea si statornicia sa. Este si simbolul fertilitatii pamantului. Cand te influineteaza, esti puternica, cumpatata si eficienta.

Latura ta negativa este sub influienta taurului. Nu ai crede, dar taurul este versiunea salbatica a bivolului, mult mai asezat, mai bland, mai indurator. Rebel din fire, taurul nu suporta obstacolele, asupra carora se arunca fara sa cugete prea mult. Cand esti sub influienta lui, nu mai dai dovada de nici un pic de prudenta sau simt practic. Pur si simplu, vezi rosu in fata ochilor.

Ce te asteapta?
Influientata de Uranus, vei fi sfasiata dintre dorinta ta de independenta si dorinta de ordine, pe care ti-o insufla Saturn. Ai grija sa nu te lasi prea influientata de imperiosul taur si alege de fiecare data, cumpatarea bivolului.

Horoscop zilnic Actualizat - Click pe zodia ta

Zodia, casele, ascendentul, toate iti dau cate un indiciu despre ce fel de om esti, dar si ce fel de om ai putea fi. Pentru ca fiecare semn are insusiri bune si insusiri proaste, calitati de care te poti folosi pentru a ascunde sau inmuia defectele. Defecte pe care le poti transforma in calitati ...
Se zice – si oricat de sceptic ai fi, nu te poti impiedica sa crezi, ca asezarea astrelor in ziua nasterii tale iti influienteaza felul de a fi si, implicit, viata.

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dictionar de Vise

Semnificatia viselor
Talmacirea viselor cand visezi:
Apa
Casa
Infidelitate

Moartea
Animale