Horoscop Generalitati pentru zodia Berbec

Personalitate
Despre nativul zodiei Berbec se poate spune ca este onest, deschis si necesita iubire. Extrem de ambitios, cauta provocarile, ii place sa intre in competitie cu altii pe toate planurile vietii. De obicei nu ii sta in fire sa se framante din cauza trecutului, ci priveste inainte, planificand viitorul. Daca isi atinge scopul este plin de mandrie, dar nu-i trece entuziasmul nici daca nu reuseste din prima. Principiul sau de baza este sa nu lase pe maiine ce poate sa faca astazi. Impulsivitatea si simtul dreptatii prea dezvoltat il fac sa se implice in discutii scanteietoare. Conducatorii omenirii au fost deseori nativi ai acestei zodii, deoarece au fost gata oricand sa se sacrifice pentru ideal, un scop sau pentru dreptate. Viclenia si prefacatoria ii sunt necunoscute. Berbecul este o persoana sufletista, uita repede insultele. Saritor, ii va ajuta pe cei dragi inimii sale in orice imprejurare, va fi alaturi de ei ori de cate ori va fi nevoie. In relatie, de obicei, el este partea dominanta.

Dragoste
Nativul Berbec nu poate trai fara iubire, trebuie sa aiba langa el un partener, alaturi de care se simte in siguranta, care-l iubeste si este atent cu el. Fie barbat sau femeie, cel mai important este sa primeasca recunostinta din partea partenerului. Femeile din zodia Berbec nu agreeaza barbatii siguri pe sine, puternici si pasionali. Evident, tocmai acesti barbati nu vor avea parte de o relatie de lunga durata, pentru ca si ele sunt incapatanate, hotarate si au tendinta de a conduce. Din cauza foamei sale constante de iubire, Berbecul poate fi usor de cucerit, insa greu de pastrat.

Munca
Berbecul este seful tipic, nascut sa organizeze, sa conduca. Are o putere enorma de munca, este absolut perfect pentru orice munca de scurta durata, insa pentru cele de lunga durata nu are destula rabdare. Prefera problemele care necesita o oarecare masura de independenta. Berbecului ii place sa lucreze pe cont propriu. Poate avea rezultate foarte bune atat in stiinte si tehnica, cat si in mestesugarie. Este eficient si in domeniul medicinei, a artelor ori in armata, dar si pe post de politician orator, chiar avocat, atata timp cat ii este permis sa-si puna in evidenta calitatile. Caci el este activ, cu putere de modelare explicita, dinamic si energic.

Caracteristici zodia berbec:
Element definitoriu: Foc
Culoarea zodiei: rosu
Zi favorabila: marti
Piatra pretioasa: diamant
Numere norocoase: 3 si 7
Floare: scai
Planeta dominanta: Marte

Celebri din zodia Berbec
Claudia Cardinale
Charlie Chaplin
Diana Ross
Johann Sebastian Bach
Leonardo da Vinci
Omar Sharif
Vicent van Gogh
Andersen
Joseph Haydn
Marlon Brando
Ion Pilat

Horoscop zilnic Actualizat - Click pe zodia ta

Zodia, casele, ascendentul, toate iti dau cate un indiciu despre ce fel de om esti, dar si ce fel de om ai putea fi. Pentru ca fiecare semn are insusiri bune si insusiri proaste, calitati de care te poti folosi pentru a ascunde sau inmuia defectele. Defecte pe care le poti transforma in calitati ...
Se zice – si oricat de sceptic ai fi, nu te poti impiedica sa crezi, ca asezarea astrelor in ziua nasterii tale iti influienteaza felul de a fi si, implicit, viata.

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dictionar de Vise

Semnificatia viselor
Talmacirea viselor cand visezi:
Apa
Casa
Infidelitate

Moartea
Animale