Interpretarea viselor in cultura populara

Interpretarea viselor este o adevarata arta in cultura populara, iar prin urmare fiecare individ care isi aduce aminte ce-a visat peste noapte poate cauta pe internet in dictionarele de vise o interpretare mai mult sau mai putin corecta. Termenul „corect” este relativ, deoarece in secolul XXI nu ne mai putem baza activitatile de zi cu zi pe baza unor imagini si evenimente traite in somn asa cum se intampla in trecut, insa cu toate acestea sunt destul de multi oameni care cauta detalii despre visul lor si incearca sa vada daca nu cumva a fost vre-o prevestire. Pentru simplu fapt ca este greu pentru o persoana sa intre in contact cu un specialist in vise care sa-i desluseasca ce anume a visat, foarte multa lume cauta rezolvarea pe internet, insa ceea ce gaseste aici s-ar putea sa nu-i multumeasca pe deplin.

Problema apare in momentul in care diferite site-uri ce ofera informatii pentru interpretare se contrazic, iar un exemplu bun in acest sens este cainele. Atunci cand visezi un asemenea animal cultura populara il vede ca pe un dusman si cu cat el este mai mare si mai fioros cu atat dusmanul tau este mai puternic. Contrar acestui argument, unele dictionare de vise sunt de parere ca daca visezi noaptea un caine care latra inseamna ca sunt suparari ce vor urma, iar daca acest caine este doar prezent pe langa tine simbolizeaza loialitate si sinceritate din partea celor apropiati tie. Mai mult decat atat, unele dictionare de vise sunt de parere ca orice caine visat are legaturi in mod direct cu propria ta constiinta, deci sunt foarte multe informatii pentru un banal animal pe care il poti visa dintr-o simpla intamplare.

Acum probabil ca te intrebi ce este de facut, iar raspunsul este foarte simplu: incearca sa treci cu vederea orice vis intamplator pe care il ai, iar daca simti ca unul dintre ele este cu totul special sau ca te-a tulburat foarte tare cauta un specialist in vise care te poate ajute sa descoperi un eventual mesaj ascuns.

Horoscop zilnic Actualizat - Click pe zodia ta

Zodia, casele, ascendentul, toate iti dau cate un indiciu despre ce fel de om esti, dar si ce fel de om ai putea fi. Pentru ca fiecare semn are insusiri bune si insusiri proaste, calitati de care te poti folosi pentru a ascunde sau inmuia defectele. Defecte pe care le poti transforma in calitati ...
Se zice – si oricat de sceptic ai fi, nu te poti impiedica sa crezi, ca asezarea astrelor in ziua nasterii tale iti influienteaza felul de a fi si, implicit, viata.

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dictionar de Vise

Semnificatia viselor
Talmacirea viselor cand visezi:
Apa
Casa
Infidelitate

Moartea
Animale