Horoscop Indian - Dhanu/Sagetator

Horoscopul Indian Dhanu 17 decembrie - 14 ianuarie Horoscop pentru femei. Latura ta pozitiva este sub influineta licornului. Acest animal mitologic inflacareaza imaginatia oamenilor de multe secole. Alb, stralucitor si pur, licornul reprezinta incarnarea luminii divine si simbolizeaza cautarea intelepciunii. Sub influienta lui, cauti cu perseverenta adevarul si esti indragostit total de armonie, echilibru si frumos.

Latura ta negativa este sub influenta cantaurului. Alta creatura mitologica, acest personaj, jumatate om, jumatate cal, abia desprins din starea de animalitate salbatica, reprezinta greutatea de adaptare in fata schimbarilor, a noului, a evolutiei. Cand te influienteaza, uiti de orice aspiratii inalte, te incapataneazi si bati pasul pe loc cu voluptate!

Ce te asteapta?
La acest sfarstit de an, Jupiter stationeaza in semnul tau si te ajuta sa gasesti un echilibru intre aspiratiile pe care le ai si realitatea inconjuratoare. Si in viata profesionala, si in cea personala. Lasa deci licornulsa-ti ghideze pasii.

Horoscop zilnic Actualizat - Click pe zodia ta

Zodia, casele, ascendentul, toate iti dau cate un indiciu despre ce fel de om esti, dar si ce fel de om ai putea fi. Pentru ca fiecare semn are insusiri bune si insusiri proaste, calitati de care te poti folosi pentru a ascunde sau inmuia defectele. Defecte pe care le poti transforma in calitati ...
Se zice – si oricat de sceptic ai fi, nu te poti impiedica sa crezi, ca asezarea astrelor in ziua nasterii tale iti influienteaza felul de a fi si, implicit, viata.

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dictionar de Vise

Semnificatia viselor
Talmacirea viselor cand visezi:
Apa
Casa
Infidelitate

Moartea
Animale

  • Horoscop Indian Tula 18 octombrie - 16 noiembrie Horoscop pentru femei. Latura ta pozitiva este sub influenta ganesh. Divinitate specifica mitologiei hinduse, zeu al tuturor divinitatilor in cultutra indiana, el simbolizeaza cunoasterea, intelepciunea, eruditia, prudenta. De aceea Ganesh este si patronul spiritual al celor care invata si cerceteaza.

  • Horoscop Indian Mithuna 16 iunie - 16 iulie Horoscop pentru femei. Latura ta pozitiva este sub influienta calului alb. Este calul luminii, simbolul Soarelui, al elocventei si elevarii spirituale care adesea naste vizionari.

  • Horoscopul Indian Vrischika 17 noiembrie - 16 decembrie. Horoscop pentru femei. Latura ta pozitiva este sub influineta lui naja. Acest sarpe inainteaza mereu si dovedeste o putere creatoare iesita din comun. Original, deosebitde complex, banuit de pasiuni intense, sarpele Naja reuseste sa-si canalizeze firea pentru a deveni un luptator al spiritului.

  • Mesha (15 aprilie - 15 mai) Horoscop pentru femei - Latura ta pozitiva este sub influineta berbecului.

    Ce calitati ai?