Oare ce sunt visele si cum ne pot fi de folos

Printre cele mai interesante mistere din viata fiecarui om de pe aceasta planeta sunt visele, multi oameni de stiinta fac cercetari pe acest domeniu si incearca sa inteleaga de ce visam. Conform mai multor teorii ale oamenilor de stiinta, si a mai multor cercetatori pe acest domeniu, se spune ca visele sunt strans legate de sanatate, sau mai pot fi semne sau simptone ce prevestesc sau anunta o boala.

Se mai spune ca visele sunt doar imagini statice aleatorii cu ceace vedem, sau manifestarea constiintei umane in somn, momente inmagazinate in subconstient si care se manifesta ca un vis in somn.
Sau mai spune ca visul se mai poate defini ca un limbaj al sufletului, iar visele sunt insasi viata.

In alte cuvinte visele sunt o succesiune de imagini care apar involuntar in somn atunci cand creierul este in repaus, si care sunt interpretate diferit pentru fiecare persoana in parte.
Pana la urma ce sunt visele cu adevarat, oare se pot interpreta sau asocia intr-un fel avand o insemnatate?

Horoscop zilnic Actualizat - Click pe zodia ta

Zodia, casele, ascendentul, toate iti dau cate un indiciu despre ce fel de om esti, dar si ce fel de om ai putea fi. Pentru ca fiecare semn are insusiri bune si insusiri proaste, calitati de care te poti folosi pentru a ascunde sau inmuia defectele. Defecte pe care le poti transforma in calitati ...
Se zice – si oricat de sceptic ai fi, nu te poti impiedica sa crezi, ca asezarea astrelor in ziua nasterii tale iti influienteaza felul de a fi si, implicit, viata.

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dictionar de Vise

Semnificatia viselor
Talmacirea viselor cand visezi:
Apa
Casa
Infidelitate

Moartea
Animale