Horoscop Indian - Kumbha/Varsator

Horoscopul Indiana Kumbha 14 februarie - 14 martie Horoscop pentru femei. Latura ta pozitiva este sub imfluineta dragonului. Pazitor al comorilor lumii, spirituale si materiale, dragonul reprezinta in mitologia hindusa forta fizica si puterea spiritului. Cand esti sub influienta lui, benecifiezi de o energie fara margini dar de o tenta de strainatate, care face din tine o fiinta deosebita. Profita de aerul de maretie pe care ti-l confera.

Latura ta negativa este sub influienta paunului. Inca de la nastere, el simte nevoia sa fie admirat de toata lumea si se impauneaza singur daca nu este luat in seama. Si asta, pana cand in sfarsit impresioneaza pe cineva. Cand te impresioneaza privirile celorlalti, intri imediat sub influenta lui. Atunci, pentru tine, un simplu musuroi devine un munte!

Ce te asteapta?
Uranus, palneta afirmarii de sine, este in semnul tau si te va ajuta sa fii cu adevarat si in intregime tu insati. Ia aminte si arata-te in orice moment ca un dragon impunator si nu ca un paun ingamfat.

Horoscop zilnic Actualizat - Click pe zodia ta

Zodia, casele, ascendentul, toate iti dau cate un indiciu despre ce fel de om esti, dar si ce fel de om ai putea fi. Pentru ca fiecare semn are insusiri bune si insusiri proaste, calitati de care te poti folosi pentru a ascunde sau inmuia defectele. Defecte pe care le poti transforma in calitati ...
Se zice – si oricat de sceptic ai fi, nu te poti impiedica sa crezi, ca asezarea astrelor in ziua nasterii tale iti influienteaza felul de a fi si, implicit, viata.

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dictionar de Vise

Semnificatia viselor
Talmacirea viselor cand visezi:
Apa
Casa
Infidelitate

Moartea
Animale

  • Horoscopul Indian Makara 15 ianuarie - 13 februarie - Horoscop pentru femei. Latura ta pozitiva este sub influienta caprei. Simbol al incapatanarii si libertatii spiritului, capre este intre toate animalele domestice cea mai imprevizsibila si mai indaratnica. Intotdeauna obtine ce vrea cu adevarat, chiar daca pentru astra trebuie sa dea dovada de multa rabdare si perseverenta.

  • Horoscop Indian Vrishbha 15 mai - 15 iunie - Horoscop pentru femei. Latura ta pozitiva este sub influineta bivolului. In India, bivolul este astazi inca la mare cinste. Cu el, oamenii lucreaza pamantul, iar bivolitele le furnizeaza laptele de consum. Bivolu este un animal util, respectat si admirat pentru calmul, puterea si statornicia sa. Este si simbolul fertilitatii pamantului.

  • Mesha (15 aprilie - 15 mai) Horoscop pentru femei - Latura ta pozitiva este sub influineta berbecului.

    Ce calitati ai?

  • Horoscop Indian Tula 18 octombrie - 16 noiembrie Horoscop pentru femei. Latura ta pozitiva este sub influenta ganesh. Divinitate specifica mitologiei hinduse, zeu al tuturor divinitatilor in cultutra indiana, el simbolizeaza cunoasterea, intelepciunea, eruditia, prudenta. De aceea Ganesh este si patronul spiritual al celor care invata si cerceteaza.