Horoscop Indian - Meena/Pesti

Horoscopul Indian Meena 17 martie - 15 aprilie, horoscop pentru femei. Latura ta pozitiva este sub influienta crapului. Pestele acesta comun si pasnic stie si tace. In India, crapul este un personaj foarte important pentru el este reincarnarea zeilor. Cand esti sub influienta lui, strecori cu multa dibacie si abilitate printre greutati, nu te sperie obstacolele si ai incredere deplina in zeii protectori pe care ii porti cu tine.

Latura ta negativa este sub influienta narvalului. Fiind inzestrat cu un corn - sulita, in mitologia hindusa se crede ca pestele acesta distruge tot ce il ameninta sau doar ii sta in cale. Legenda spune ca, ranit de oameni, navalul le-a scufundat nava. Asemenea lui, cand te influenteaza, iti rumegi nemultumirea si devii insuportabila.

Ce te asteapta?
In ultima parte a anului, ambitia ta va fi pusa a grea incercare. Daca vei avea probleme cu alte persoane, ai grija sa le tratezi cu cumsecadenia crapului si nu cu agresivitatea narvalului. Altfel se prea poate sa te alegi doar cu ponoasele.

Horoscop zilnic Actualizat - Click pe zodia ta

Zodia, casele, ascendentul, toate iti dau cate un indiciu despre ce fel de om esti, dar si ce fel de om ai putea fi. Pentru ca fiecare semn are insusiri bune si insusiri proaste, calitati de care te poti folosi pentru a ascunde sau inmuia defectele. Defecte pe care le poti transforma in calitati ...
Se zice – si oricat de sceptic ai fi, nu te poti impiedica sa crezi, ca asezarea astrelor in ziua nasterii tale iti influienteaza felul de a fi si, implicit, viata.

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dictionar de Vise

Semnificatia viselor
Talmacirea viselor cand visezi:
Apa
Casa
Infidelitate

Moartea
Animale