Horoscop Generalitati pentru zodia Capricorn

Persoana nascuta in zodia Capricorn este foarte sensibila. Capricornul este amabil si prietenos in general, dar poate sa-si arate spinii spre a-si apara caracterul sau sensibil. Il caracterizeaza activitatea, ambitia puternica si dorinta de a conduce. Ca si semn al Pamantului la el se poate observa o lentoare, o fermitate si o perseverenta caracteristica. Judecata sa nu-i permite o inflacarare exagerata, este mai degraba realist si rational.
Cele mai insemnate calitati ale sale sunt obiectivitatea, incoruptibilitatea, onestitatea si justetea. Asteptarile sale sunt foarte mari in ceea ce priveste propria persoana, este foarte important sa scoata la iveala tot ce e mai bun din el. Stapanirea sa de sine este fara egal, este extrem de disciplinat, stie sa-si stapaneasca sentimentele. Are o memorie excelenta. Este istet, diplomat, cu o foarte buna capacitate de organizator. In luarea deciziilor da dovada de constiinciozitate si chibzuinta, are o vointa de fier, este tenace si perseverent.

Dragoste
Nativul zodiei isi gaseste refugiul in dragoste. De obicei prefera relatiile de lunga durata, deoarece ravneste la siguranta emotionala. Are sentimente foarte profunde, totusi, nu este in stare sa-si exprime afectiunea. Este cat se poate de retras si rezervat. Este important ca el sa poata conta pe partenerul sau. Este fidel si stabil si capabil sa indure. Capricornul este foarte devotat, ofera partenerului totul, iar in schimb doreste doar un pic de iubire si respect. In relatie nu are pretentii prea mari, se poate bucura pentru toate lucrurile marunte.

Munca
Capricornul este considerat o forta de munca foarte buna, este de incredere constiincios, rabdator, practic si harnic. El aspira atat la recunoasterea morala cat si la cea materiala. Esecurile nu-l retin, isi continua cu perseverenta calea catre scopul dorit. Ca angajat este minutios, constiincios si cu un simt ascutit la responsabilitatii. Ca si conducator este drept, dar riguros. Diverse institutii, unde e nevoie de o atitudine obiectiva si cu multa judecata, angajeaza persoane din zodia Capricornului. El este special recomandat pentru posturi de incredere. Capricornii-cercetatori activeaza cu succes in orice ramura a stiintei, unde se proceseaza, se sistematizeaza si se tine evidenta unui numar de date.

Capricorn 22 decembrie - 20 ianuarie

Caracteristici zodia Varsator
Element definitoriu - Pamant
Culori ale zodiei - verde inchis, kaki, negru
Zi favorabila - sambata
Piatra pretioasa - safir
Numere norocoase - 2 si 4
Floare - panseluta
Planeta Dominanta - Saturn

Capricorni celebri
Marlene Dietrich
Humphrey Bogart
Elvis Presley
Martin Luther King
Jack London
Albert Schweitzer
Isaac Newton
Paul Cezanne
Mihai Eminescu
Ioan Slavici

Horoscop zilnic Actualizat - Click pe zodia ta

Zodia, casele, ascendentul, toate iti dau cate un indiciu despre ce fel de om esti, dar si ce fel de om ai putea fi. Pentru ca fiecare semn are insusiri bune si insusiri proaste, calitati de care te poti folosi pentru a ascunde sau inmuia defectele. Defecte pe care le poti transforma in calitati ...
Se zice – si oricat de sceptic ai fi, nu te poti impiedica sa crezi, ca asezarea astrelor in ziua nasterii tale iti influienteaza felul de a fi si, implicit, viata.

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dictionar de Vise

Semnificatia viselor
Talmacirea viselor cand visezi:
Apa
Casa
Infidelitate

Moartea
Animale