Horoscop Indian - Mithuna/Gemeni

Horoscop Indian Mithuna 16 iunie - 16 iulie Horoscop pentru femei. Latura ta pozitiva este sub influienta calului alb. Este calul luminii, simbolul Soarelui, al elocventei si elevarii spirituale care adesea naste vizionari. Cand esti sub influienta lui, armonia ta interioara e stralucitoare, finetea psihologica de care dispui te face o adevarata vizionara, dai dovada de discernamant si esti capabila sa alegi cele mai bune solutii.

Latura ta negativa este sub influienta calului negru. Este calul noptii si al misterilor. Intunecat, greu de amagit, el reprezinta incapatanarea tineretii imature care face doar dupa cum o taie capul. Cand calul negru te conduce, tu devii excesiv de abila, pana la inselatoare si alunecoasa, chiar schimbatoare, incoerenta si necumpatata. Alegerile tale sunt extrem de hazardate.

Ce te asteapta?
In fata ta se deschide o perioada frumoasa in care majoritatea planetelor sunt in armonie cu semnul tau zodiacal. In octombrie si in noiembrie energia buna a calului alb te va ajuta sa-ti gasesti fericirea, in special in dragoste.

Horoscop zilnic Actualizat - Click pe zodia ta

Zodia, casele, ascendentul, toate iti dau cate un indiciu despre ce fel de om esti, dar si ce fel de om ai putea fi. Pentru ca fiecare semn are insusiri bune si insusiri proaste, calitati de care te poti folosi pentru a ascunde sau inmuia defectele. Defecte pe care le poti transforma in calitati ...
Se zice – si oricat de sceptic ai fi, nu te poti impiedica sa crezi, ca asezarea astrelor in ziua nasterii tale iti influienteaza felul de a fi si, implicit, viata.

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dictionar de Vise

Semnificatia viselor
Talmacirea viselor cand visezi:
Apa
Casa
Infidelitate

Moartea
Animale

  • Horoscop Indian Kanya 18 septembrie - 17 octombrie Horoscop pentru femei. Latura ta pozitiva este sub influienta albinei. Ca peste tot in lume, harnicia, fecunditatea si spiritul de echipa al albinei nu atrag decat admiratie si respect. Nici ca nu se poate alfel cand ai in fata ta o lucratoare neobosita, dedicata familiei si copiilor, pentru fericirea carora nimic nu este greu.

  • Horoscop Indian Karka 17 iulie - 17 august Horoscop pentru femei. Latura ta pozitiva este sub influienta gazelei. Fiind agila si descurcareata, gazela traieste nestingherita in savanele si padurile Indiei, fiind asociata cu bucuria de a trai si usurinta de a se descurca in viata. Muza absoluta pentru artisti, gazela este pentru ei adevaratul izvor al inspiratiei.

  • Horoscopul Indian Dhanu 17 decembrie - 14 ianuarie Horoscop pentru femei. Latura ta pozitiva este sub influineta licornului. Acest animal mitologic inflacareaza imaginatia oamenilor de multe secole. Alb, stralucitor si pur, licornul reprezinta incarnarea luminii divine si simbolizeaza cautarea intelepciunii.

  • Horoscop Indian Tula 18 octombrie - 16 noiembrie Horoscop pentru femei. Latura ta pozitiva este sub influenta ganesh. Divinitate specifica mitologiei hinduse, zeu al tuturor divinitatilor in cultutra indiana, el simbolizeaza cunoasterea, intelepciunea, eruditia, prudenta. De aceea Ganesh este si patronul spiritual al celor care invata si cerceteaza.