Horoscop Indian - Mithuna/Gemeni

Horoscop Indian Mithuna 16 iunie - 16 iulie Horoscop pentru femei. Latura ta pozitiva este sub influienta calului alb. Este calul luminii, simbolul Soarelui, al elocventei si elevarii spirituale care adesea naste vizionari. Cand esti sub influienta lui, armonia ta interioara e stralucitoare, finetea psihologica de care dispui te face o adevarata vizionara, dai dovada de discernamant si esti capabila sa alegi cele mai bune solutii.

Latura ta negativa este sub influienta calului negru. Este calul noptii si al misterilor. Intunecat, greu de amagit, el reprezinta incapatanarea tineretii imature care face doar dupa cum o taie capul. Cand calul negru te conduce, tu devii excesiv de abila, pana la inselatoare si alunecoasa, chiar schimbatoare, incoerenta si necumpatata. Alegerile tale sunt extrem de hazardate.

Ce te asteapta?
In fata ta se deschide o perioada frumoasa in care majoritatea planetelor sunt in armonie cu semnul tau zodiacal. In octombrie si in noiembrie energia buna a calului alb te va ajuta sa-ti gasesti fericirea, in special in dragoste.

Horoscop zilnic Actualizat - Click pe zodia ta

Zodia, casele, ascendentul, toate iti dau cate un indiciu despre ce fel de om esti, dar si ce fel de om ai putea fi. Pentru ca fiecare semn are insusiri bune si insusiri proaste, calitati de care te poti folosi pentru a ascunde sau inmuia defectele. Defecte pe care le poti transforma in calitati ...
Se zice – si oricat de sceptic ai fi, nu te poti impiedica sa crezi, ca asezarea astrelor in ziua nasterii tale iti influienteaza felul de a fi si, implicit, viata.

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dictionar de Vise

Semnificatia viselor
Talmacirea viselor cand visezi:
Apa
Casa
Infidelitate

Moartea
Animale