Horoscop Indian - Simha/Leu

Horoscop Indian Simha 18 august - 17 septembrie Horoscop pentru femei. Latura ta pozitiva este sub influienta leului. Simbolizand puterea, curajul, increderea si generozitatea. Cand ai cate o problema de rezolvat, ai grija sa te manifesti ca un leu, ca sa beneficiei de toate calitatile si abilitatile pe care un Rege le are atunci cand isi propune sa aiba castig, de cauza. Vei avea numai de castigat. Si tu, si cei din jurul tau.

Latura ta negativa este influientata de elefantul - tigru. Acest animal specific mitologiei indiene are puterea si tenacitatea elefantului care, alaturat de tigrului, devine insa deosebit de periculos. Cand esti sub influienta elefentului - tigru, energia ta de cele mai multe ori oarba, se prea poate sa te intoarca impotriva ta si chiar a celor din jurul tau.

Ce te asteapta?
La serviciu ca si in dragoste, partenerii tai nu se vor lasa cu una cu doua, ceea ce s-ar putea sa te destebilizeze. Fii atenta sa nu-ti pierzi controlul la nervi, ca intri cu multa usurinta sub influienta distrugatoare a elefantului - tigru.

Horoscop zilnic Actualizat - Click pe zodia ta

Zodia, casele, ascendentul, toate iti dau cate un indiciu despre ce fel de om esti, dar si ce fel de om ai putea fi. Pentru ca fiecare semn are insusiri bune si insusiri proaste, calitati de care te poti folosi pentru a ascunde sau inmuia defectele. Defecte pe care le poti transforma in calitati ...
Se zice – si oricat de sceptic ai fi, nu te poti impiedica sa crezi, ca asezarea astrelor in ziua nasterii tale iti influienteaza felul de a fi si, implicit, viata.

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dictionar de Vise

Semnificatia viselor
Talmacirea viselor cand visezi:
Apa
Casa
Infidelitate

Moartea
Animale