Horoscop Indian - Vrischika/Scorpion

Horoscopul Indian Vrischika 17 noiembrie - 16 decembrie. Horoscop pentru femei. Latura ta pozitiva este sub influineta lui naja. Acest sarpe inainteaza mereu si dovedeste o putere creatoare iesita din comun. Original, deosebitde complex, banuit de pasiuni intense, sarpele Naja reuseste sa-si canalizeze firea pentru a deveni un luptator al spiritului. Cand te influienteaza drumul tau spre varf este presarat doar cu succese.

Latura ta negativa este sub influineta scorpionului negru. Despre el se spune, din vremuri stravechi, ca traieste in tara tragediei. Sumbru, rebel, agresiv, el incarneaza spiritul razboiului, prin definitie. Cand intri sub influientele scorpionului negru te face sa traiesti plin de ranchiuna si furie. Te macina doar ganduri de razbunare si obida.

Ce te asteapta?
Trebuie sa faci un efort mare la locul de munca sau dorinta ta de libertate si autonomie va avea de suferit. Doar rabdarea sidiplomatia te vor ajuta, asa ca nu lasa scorpionul negru sa ti se strecoare in suflet.

Horoscop zilnic Actualizat - Click pe zodia ta

Zodia, casele, ascendentul, toate iti dau cate un indiciu despre ce fel de om esti, dar si ce fel de om ai putea fi. Pentru ca fiecare semn are insusiri bune si insusiri proaste, calitati de care te poti folosi pentru a ascunde sau inmuia defectele. Defecte pe care le poti transforma in calitati ...
Se zice – si oricat de sceptic ai fi, nu te poti impiedica sa crezi, ca asezarea astrelor in ziua nasterii tale iti influienteaza felul de a fi si, implicit, viata.

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dictionar de Vise

Semnificatia viselor
Talmacirea viselor cand visezi:
Apa
Casa
Infidelitate

Moartea
Animale