Horoscop Indian - Makara/Capricorn

Horoscopul Indian Makara 15 ianuarie - 13 februarie - Horoscop pentru femei. Latura ta pozitiva este sub influienta caprei. Simbol al incapatanarii si libertatii spiritului, capre este intre toate animalele domestice cea mai imprevizsibila si mai indaratnica. Intotdeauna obtine ce vrea cu adevarat, chiar daca pentru astra trebuie sa dea dovada de multa rabdare si perseverenta. Ajutata de capra, obtii intotdeauna ce iti doresti.

Latura ta negativa este sub influienta crocodilului. Reptila asta gigantica da dovada de o agresivitate mare cand vrea cate ceva si nu are calea libera. Cand te influienteaza iar cei din jur nu-ti fac pe plac, rastorni totul in calea ta, fara discernamant, numai ca sa-ti atingi scopul. Nu te ma intereseaza nimic si nu te mai impresioneaza nimic si iti dauneaza la karma!

Ce te asteapta?
Astrele te ocrotesc in perioada asta si te poti ocupa linistita de toate treburile si preocuparile tale. Profita de acest ragaz ca sa lasi capra din tine sa se exprime cu cat mai multa imaginatie, veselie si ingaduinta. Vei avea doar de castigat!

Horoscop zilnic Actualizat - Click pe zodia ta

Zodia, casele, ascendentul, toate iti dau cate un indiciu despre ce fel de om esti, dar si ce fel de om ai putea fi. Pentru ca fiecare semn are insusiri bune si insusiri proaste, calitati de care te poti folosi pentru a ascunde sau inmuia defectele. Defecte pe care le poti transforma in calitati ...
Se zice – si oricat de sceptic ai fi, nu te poti impiedica sa crezi, ca asezarea astrelor in ziua nasterii tale iti influienteaza felul de a fi si, implicit, viata.

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dictionar de Vise

Semnificatia viselor
Talmacirea viselor cand visezi:
Apa
Casa
Infidelitate

Moartea
Animale