Rac - Horoscopul Casniciilor

23.06-22.07 – Rac Horoscop in casnicie

Barbatul Rac este vulnerabil emotional, fiindca isi exprima cu greutate sentimentele. Spiritul sau visator si copilaresc se adapteaza greu la eficienta si pragmatismul acestei ere. Atunci cand pune bazele unei familii proprii, dobandeste un echilibru interior care-i permite sa aiba o existenta agreabila, lipsita de conflictul dintre dorinta si realitate.

Femeia Rac este o aparitie feminina, materna, calda, senzuala, visatoare, melancolica, receptiva, casnica si comoda. Vizeaza inca din copilarie la iubire, casatorie si copii. Oricat de putin armonioasa ar fi „combinatia” astrala a unei mame Rac, intotdeauna vibreaza acolo o inima naiva si romantica.

Face casa buna cu: Capricornul si Pesti sau orice persoana cu ascendentul in aceasta zodie.

Horoscop zilnic Actualizat - Click pe zodia ta

Zodia, casele, ascendentul, toate iti dau cate un indiciu despre ce fel de om esti, dar si ce fel de om ai putea fi. Pentru ca fiecare semn are insusiri bune si insusiri proaste, calitati de care te poti folosi pentru a ascunde sau inmuia defectele. Defecte pe care le poti transforma in calitati ...
Se zice – si oricat de sceptic ai fi, nu te poti impiedica sa crezi, ca asezarea astrelor in ziua nasterii tale iti influienteaza felul de a fi si, implicit, viata.

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dictionar de Vise

Semnificatia viselor
Talmacirea viselor cand visezi:
Apa
Casa
Infidelitate

Moartea
Animale